Skip to main content

De noodzaak van goede rapportages wordt door veel organisaties onderschat. Vaak wordt nog gebruikgemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Omdat die vaak niet realtime worden verstuurd, is de informatie altijd verouderd. Bovendien ontbreekt de noodzakelijke toelichting vaak.

Sumatra-rapportages laten in één oogopslag zien waar je aandacht nodig is. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat ook de toelichtende cijfers worden getoond.

Waar standaardrapporten en Excel aan de oppervlakte blijven, ga je met Sumatra juist de diepte in. Alle medewerkers beschikken met Sumatra over complete en up-to-date informatie. Ze kunnen daardoor sneller en efficiënter werken, wat de dagelijkse bedrijfsvoering verbetert.

Voordelen van Sumatra Operational Intelligence:

  • Complete informatie, mét toelichting
  • Realtime en overal beschikbaar
  • Informatie delen binnen én buiten je organisatie
  • Iedereen is altijd op de hoogte van dezelfde informatie

Sumatra is uitermate geschikt om te koppelen met Exact Globe en Exact Synergy.

Klaar om jouw IT-potentieel te ontsluiten?

Bij ons begint elk advies met een grondige analyse. Wij brengen de werkstromen binnen je organisatie nauwkeurig in kaart en stemmen wensen en mogelijkheden naadloos af. Zo garanderen we de beste oplossing voor jouw unieke bedrijfssituatie. Vul nu ons formulier in voor een gratis IT-adviesgesprek en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde toekomst.

Meer weten?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons altijd storen.
ANDANTE | ONGESTOORD GOED