Skip to main content

Door inkomende facturen automatisch te verwerken met Scan Sys ImageCapture for Invoices, bespaar je je kostbare tijd in het verwerkingsproces. Bovendien heb je overal en 24/7 inzicht in de kosten en de status van facturen.

ImageCapture for Invoices is intelligente scan-en-herkensoftware die je facturen automatisch uitleest op de belangrijkste gegevens, zoals factuurnummer, datum en bedragen. De software verwerkt je digitale en papieren facturen en zorgt ervoor dat ze in je administratie worden geboekt. Bestaande crediteuren en debiteuren worden automatisch herkend en gekoppeld aan de factuur. Ook de fiattering van facturen kun je in ImageCapture for Invoices onderbrengen.

De oplossing integreert naadloos met alle bekende (financiële) applicaties. 

Meer weten over Scan Sys? neem contact met ons op

Klaar om jouw IT-potentieel te ontsluiten?

Bij ons begint elk advies met een grondige analyse. Wij brengen de werkstromen binnen je organisatie nauwkeurig in kaart en stemmen wensen en mogelijkheden naadloos af. Zo garanderen we de beste oplossing voor jouw unieke bedrijfssituatie. Vul nu ons formulier in voor een gratis IT-adviesgesprek en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde toekomst.

Meer weten?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons altijd storen.
ANDANTE | ONGESTOORD GOED