Skip to main content

Implementatie bedrijfssoftware

Eerst zien, dan geloven. Dat geldt wat ons betreft ook bij het implementeren van een nieuw softwaresysteem. Daarom installeren we eerst een proefversie, zonder het bestaande systeem uit te schakelen. Zo gaat je bedrijfsvoering gewoon door, en ervaar je tegelijkertijd of het nieuwe systeem werkbaar is en aan je verwachtingen voldoet. Pas daarna maak je je definitieve keus.

Werkt het systeem naar wens? Dan kan de software worden geïmplementeerd. Omdat we de inrichting al in de proefversie hebben gedaan, bestaat de werkelijke implementatie vaak uit het overzetten van het systeem op het juiste hardwareplatform, het migreren van data en het begeleiden van de medewerkers die met het nieuwe systeem gaan werken.

Klaar om jouw IT-potentieel te ontsluiten?

Bij ons begint elk advies met een grondige analyse. Wij brengen de werkstromen binnen je organisatie nauwkeurig in kaart en stemmen wensen en mogelijkheden naadloos af. Zo garanderen we de beste oplossing voor jouw unieke bedrijfssituatie. Vul nu ons formulier in voor een gratis IT-adviesgesprek en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde toekomst.

Meer weten?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons altijd storen.
ANDANTE | ONGESTOORD GOED