Skip to main content

DATTO CLOUD

Is jouw bedrijf op het ergste voorbereid?

Met Datto haal je als onderneming de meest robuuste hardware voor Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR) van 2024 in huis. Nu de eerste 2 maanden helemaal gratis!

28%

28%. Dat is het percentage van cyberaanvallen dat in 2020 gericht was op het midden- en kleinbedrijf. Via fishingmailtjes, malware en ouderwetse brute force attacks kunnen anonieme kwaadwillenden gigantisch veel schade aanrichten, vaak nog voordat je überhaupt door hebt dat je getroffen bent.

Daarom is het zo essentieel je beveiliging – en vooral je backups - goed op orde te hebben. Met een degelijke cloudservice en een slim noodherstelplan zorg je ervoor dat je volledige bedrijfsinfrastructuur met een paar drukken op de knop weer wordt hersteld. Bij hacks, maar ook bij brand, crashes of andere problemen. Het beste backupsysteem is schaalbaar, betaalbaar en bovendien onzichtbaar in het dagelijks gebruik…maar meteen inzetbaar als het nodig is.

Dus kies je voor Datto!

Datto is hét geheime wapen bij het beschermen van je data! Voor een vast bedrag per maand zorgt Datto ervoor dat al je bedrijfskritische gegevens lokaal, hybride of volledig online worden opgeslagen – zonder dat je daar in je dagelijkse werkzaamheden erg in hebt. Per ongeluk een bestand weggegooid, last van gecorrumpeerde data of slachtoffer van malware? Dankzij Datto heb je binnen een handomdraai een veilige backup in handen. Ook bij onverwachte schade door vuur, water of natuurrampen ben je dankzij de hoogwaardige cloudopslag zo weer uit de brand. En met de experts van Andante is de installatie zo geregeld!

KIES VOOR DATTO. KIES VOOR ANDANTE.

Daarom Datto.

Datto Cloud biedt maximale bescherming én flexibiliteit. De experts van Datto hebben een systeem ontwikkeld waar zelfs de meest gehaaide hacker zich op stukbijt.

Ongeacht hoe complex je IT-omgeving ook is, bedrijfscontinuïteit moet eenvoudig, snel en betrouwbaar zijn. Het moet direct werken waar en wanneer het nodig is; ter plaatse in uw kantoor of vanaf een externe locatie. Het moet zich dag in dag uit op tijd bewijzen.

Datto is een robuuste alles-in-één-oplossing voor bedrijfscontinuïteit die geavanceerde hardware combineert met veilige opslagcapaciteit in de cloud. Het resultaat is een allesomvattende oplossing voor back-up, herstel en bedrijfscontinuïteit die je bedrijf onmiddellijk weer operationeel krijgt bij hacks of uitval.

DAAROM DATTO

Bij Andante hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen van Datto Cloud bij alle denkbare soorten organisaties. Van ZZP'ers tot multinationals, wij zorgen ervoor dat de Datto wordt ingebouwd binnen jouw digitale infrastructuur. Perfect geregeld, voor een aantrekkelijk tarief, en met minimale downtime - zoals je van ons gewend bent. 

Nog niet overtuigd, of gewoon nog een paar praktische vragen? We gaan graag met je in gesprek. Samen verkennen we de mogelijkheden, ontdekken we wat voor jou belangrijk is, en zorgen we ervoor dat de Datto Cloud naadloos wordt ingepast binnen je bedrijf. Ongestoord goed. 

Daarom Andante.

Aan de slag!

  • 0594 55 85 60

  • Kapteynlaan 25
    9351 VG Leek
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ga vandaag nog voor de service van Datto en krijg de eerste 2 maanden volledig gratis!

Kies een dienst of oplossing
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Captcha wrong
AAN DE SLAG