ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
Video: Aan de tap bij Albertus Magnus

Video: Aan de tap bij Albertus Magnus

Bier, het levensbloed van de student. Bij de Groningse vereniging Albertus Magnus gaan er iedere week aardig wat liters doorheen, en dankzij de handige persoonlijke drankpas is het afrekenen een fluitje van een cent. Andante verzorgt onder meer de koppeling via Creo tussen de pas en de financiële administratie.

Fiscus secundus Wouter Kuerble legt uit waarom de studenten van Albertus en de techneuten van Andante zo'n goede match zijn. 🍻

Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)

Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)

Met Elvy wordt de full-time invoerder een part-time controleur

Als het gaat om je financiële administratie, kan elk klein foutje kostbaar uitpakken. Dus wil je automatiseringssoftware die met je meedenkt, problemen signaleert en direct oplost, en de boel zo eenvoudig mogelijk maakt. Je wilt een programma dat facturen en andere documenten herkent, verwerkt en archiveert. Je wilt je bedrijfsprocessen versnellen. Kortom: je wilt Elvy.

Hoeveel achterdeurtjes heeft jouw backup-server?

Hoeveel achterdeurtjes heeft jouw backup-server?

Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit bij malware-aanvallen dankzij de Datto Cloud

Het is voor veel ondernemingen tegenwoordig niet meer de vraag óf ze ooit getroffen worden door een DDoS- of een ransomware-aanval, maar wanneer. Zo was in 2020 28% van alle cyberaanvallen gericht op het midden- en kleinbedrijf. Via fishingmailtjes, malware of ouderwetse brute force attacks kunnen kwaadwillenden enorm veel schade aanrichten in je digitale infrastructuur, vaak nog voordat je überhaupt door hebt dat je getroffen bent. Daarom is het zo essentieel je beveiliging goed op orde te hebben. De allerlaatste verdedingslinie is daarbij cruciaal: de backupserver. Met een goede cloudservice, zoals Datto, ben je binnen een mum van tijd weer aan het werk.

Nooit meer je wachtwoord op een post-it

Nooit meer je wachtwoord op een post-it

Met de inlogfunctionaliteiten van Windows Hello maak je je digitale infrastructuur heel eenvoudig een stuk veiliger

Het is het eerste wachtwoord waar je op kantoor iedere dag mee geconfronteerd wordt: dat van je computer. Sommige mensen zullen – al dan niet daartoe gemaand door de IT-afdeling - een gecompliceerde reeks tekens intikken met hoofdletters, cijfers en leestekens, anderen typen de naam van hun partner of favoriete club in, en een enkeling gaat nog steeds braaf voor het vertrouwde admin, welcome of hello12345 dat hij vijf jaar geleden kreeg toegewezen. Hoe uitgebreid je wachtwoord echter ook is, onkraakbaar is het nooit. Daarom raadt Andante het gebruik van Windows Hello aan. Simpel in te voeren in je organisatie, en zo veel veiliger. Een introductie in vier vragen.

Video: TEAM Communicatie - stoere campagnes, grote bestanden

Video: TEAM Communicatie - stoere campagnes, grote bestanden

Onder de rook van het Abe Lenstra-stadion in Heerenveen vind je TEAM Communicatie, hét creatieve communicatiebureau voor al je stoere marketingplannen en brutale campagne-ideetjes. Dat betekent dagelijks werken met een buslading aan loodzware video-, foto- en Photoshop-bestanden en creatieve software die op ieder moment beschikbaar moet zijn. Juist daarom kies je voor Andante, legt directeur-eigenaar Martin van der Meulen uit. #ongestoordgoed #liveyourbrand

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer