ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
Dat is pas meters maken!

Dat is pas meters maken!

Ontdek de voordelen van Elvy Declaratieverwerking tijdens de webinar op 22 november!

Kilometervergoedingen en andere onkosten verwerken binnen je organisatie. Niemand heeft er ooit zin in, maar het moet toch gebeuren. Dan kan je het maar beter zo efficiënt en vlekkeloos mogelijk maken, zodat je een gebruiksvriendelijke ervaring creëert en fouten tot een minimum beperkt. Met Elvy Declaratieverwerking zet je de volgende stap in jouw declaratieproces. Tijdens de gratis webinar op 22 november krijg je er alles over te weten! Aanmelden? Klik hier!

Video: Rust creëren om weer door te kunnen - daarom werkt Kompas Zuidlaren met Andante

Video: Rust creëren om weer door te kunnen - daarom werkt Kompas Zuidlaren met Andante

De bewindvoerders van Kompas in Zuidlaren brengen rust in de financiële administratie van mensen die kampen met gezondheidsklachten of andere problemen waardoor geldzaken even wat moeizamer verlopen. Daarbij hoort een ICT-ondersteuner die maar al te goed het belang van rust in je hoofd begrijpt. Die kijkt naar het verhaal achter de cijfers, en precies weet wat je nodig hebt om de boel op de rails te krijgen. Kortom, een ondersteuner zoals Andante.

Ook toe aan een ervaren partner die je van je ICT-zorgen afhelpt? Van administratiesoftware tot cloudbackups tot databeveiliging, Andante zorgt ervoor dat je ongestoord kunt doorwerken. www.andante.nl

Video: Aan de tap bij Albertus Magnus

Video: Aan de tap bij Albertus Magnus

Bier, het levensbloed van de student. Bij de Groningse vereniging Albertus Magnus gaan er iedere week aardig wat liters doorheen, en dankzij de handige persoonlijke drankpas is het afrekenen een fluitje van een cent. Andante verzorgt onder meer de koppeling via Creo tussen de pas en de financiële administratie.

Fiscus secundus Wouter Kuerble legt uit waarom de studenten van Albertus en de techneuten van Andante zo'n goede match zijn. 🍻

Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)

Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)

Met Elvy wordt de full-time invoerder een part-time controleur

Als het gaat om je financiële administratie, kan elk klein foutje kostbaar uitpakken. Dus wil je automatiseringssoftware die met je meedenkt, problemen signaleert en direct oplost, en de boel zo eenvoudig mogelijk maakt. Je wilt een programma dat facturen en andere documenten herkent, verwerkt en archiveert. Je wilt je bedrijfsprocessen versnellen. Kortom: je wilt Elvy.

EDR: het laatste eindstation voor malware

EDR: het laatste eindstation voor malware

Scannen, spotten en snel ingrijpen – herkent jouw apparatuur indringers op tijd?

EDR, oftewel Endpoint Detection and Response. Weer zo’n term die te pas en te onpas wordt gebruikt in de wereld van IT en cybersecurity, maar wat het nou precies inhoudt? In Jip-en-Janneketaal: EDR omvat alle software die een specifiek apparaat in de gaten houdt die is verbonden met het internet – het ‘endpoint’. Dat kan je laptop zijn, je telefoon, of je intelligente koelkast. Al deze apparaten zijn voortdurend data aan het uitwisselen met andere partijen. Wanneer daar schadelijk materiaal tussen zit, slaat de software alarm (‘detection’) en doet het zijn best de dreiging weg te nemen (‘response’).

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer