Skip to main content

BPA Platform

BPA Platform koppelt eenvoudig mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar door processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren.

Met BPA Platform is het mogelijk om je bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen niet meer nodig is. Met BPA Platform stem je je ERP-, CRM-, HRM- of welke andere applicatie dan ook volledig af op je eigen businessrules en bedrijfsprocessen.

De software is gebaseerd op het centrale concept van 'tasks' (taken) en 'actions' (acties) die voorzien in logische bouwstenen, waardoor complex programmeerwerk niet nodig is. De gedefinieerde ‘tasks’ en ‘actions’ integreren naadloos in de bestaande infrastructuren en communicatiesystemen.

Klaar om jouw IT-potentieel te ontsluiten?

Bij ons begint elk advies met een grondige analyse. Wij brengen de werkstromen binnen je organisatie nauwkeurig in kaart en stemmen wensen en mogelijkheden naadloos af. Zo garanderen we de beste oplossing voor jouw unieke bedrijfssituatie. Vul nu ons formulier in voor een gratis IT-adviesgesprek en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde toekomst.

Meer weten?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons altijd storen.
ANDANTE | ONGESTOORD GOED