Skip to main content

Blog

DAT IS PAS METERS MAKEN!

Dat is pas meters maken!

Ontdek de voordelen van Elvy Declaratieverwerking tijdens de webinar op 22 november!

Kilometervergoedingen en andere onkosten verwerken binnen je organisatie. Niemand heeft er ooit zin in, maar het moet toch gebeuren. Dan kan je het maar beter zo efficiënt en vlekkeloos mogelijk maken, zodat je een gebruiksvriendelijke ervaring creëert en fouten tot een minimum beperkt. Met Elvy Declaratieverwerking zet je de volgende stap in jouw declaratieproces. Tijdens de gratis webinar op 22 november krijg je er alles over te weten! Aanmelden? Klik hier!

 

Met Elvy Declaratieverwerking zijn stapels declaratieformulieren en bonnetjes geschiedenis. Dien als declarant gemakkelijk je onkosten en kilometervergoedingen in met de app. Maak een foto of voer de locaties in en verzenden maar! Daar hoef je op een later tijdstip niet meer aan te denken. Ook de fiatteur kan gemakkelijk digitaal declaraties fiatteren en eventueel voorgaande declaraties raadplegen.

Handig voor de medewerker, maar de grootste winst is er voor administratief medewerker. Declaraties overtypen is namelijk verleden tijd. Vanuit de declaratie-app van Elvy worden de declaratiegegevens in één keer overgenomen naar het financieel pakket. Efficiënter en een stuk minder foutgevoelig!

De oplossing integreren met jouw financiële software?

Elvy Declaratieverwerking kan real-time integreren met diverse financiële softwarepakketten, zoals AccountView, AFAS, eAccounting, ECI | Bemet, Exact Globe, Exact Online, KCS Wholesale, King, Multivers, SAP Business One, SnelStart en Visma.NET. Kijk voor het complete en actuele overzicht op de website van Elvy op de pagina Elvy Declaratieverwerking.