ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Zit jouw e-mail al goed op slot?

Zit jouw e-mail al goed op slot?

Laat je ’s nachts de deur van je bedrijf open? Waarschijnlijk niet, er zit meestal wel een goed slot op de deur, en bij inbraak gaat een alarm af. Is dat bij je e-mail ook het geval? Het kan waarschijnlijk wel een stuk veiliger.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 53% van de MKB’ers gebruik maakt van e-mail-encryptie, terwijl dit een van de belangrijkste manieren is om hackers buiten de deur te houden. Met de juiste software en maatregelen bescherm je je organisatie tegen cyber-aanvallen, die in 43% van de gevallen juist op het MKB zijn gericht omdat kleine ondernemers vaak minder goed beschermd zijn.

Wie klopt er aan de deur?

Dezelfde beveiliging genereert uitgebreide rapporten waardoor je inzicht krijgt in de soorten aanvallen op je bedrijf. Zo zie je wie het doelwit zijn en hoe hackers binnen proberen te komen. Als je weet wie er binnen probeert te komen, dan kan je met de hulp van experts je organisatie nog beter beveiligen.

Alleen voor de ontvanger

Ook eerdergenoemde encryptie (versleuteling) van e-mails schrikt hackers af. Verstuur je mails met gevoelige informatie, dan kan een slim mailprogramma deze inhoud versleutelen. Alleen degene voor wie het bedoeld is, kan de inhoud lezen. Gebruikt diegene geen veilig mailprogramma, dan kan jouw programma zelfs zorgen dat de het bericht en bijbehorende data alleen in een beveiligde omgeving geopend kunnen worden.

Super veilige e-mail

Wil je de mogelijkheden verkennen en je e-mail super veilig maken? We maken graag een afspraak om je bij te praten.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer