ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Zes redenen waarom je klantgegevens veilig zijn in the cloud
Zes redenen waarom je klantgegevens veilig zijn in the cloud

Zes redenen waarom je klantgegevens veilig zijn in the cloud

De basis van een goede onderneming is het vertrouwen van je klanten. Over hun gegevens die in jouw handen zijn, hoeven ze geen nacht slaap te missen. Zeker niet als je voor de cloud kiest. Zes redenen waarom de cloud de veiligste opslagplaats is.

We verzamelen steeds meer gegevens van klanten, gegevens waar mensen uit de organisatie ook regelmatig bij moeten. Tegelijkertijd is het belangrijk om daar zeer zorgvuldig mee om te gaan. De cloud is een handige manier om dat nog beter te doen, veel andere ondernemers gingen je voor en zijn positief: 94% van de MKB’ers die in de cloud werken zien daar al de veiligheidsvoordelen van.

En daar hebben we onder andere deze zes redenen voor:

  1. Je blijft eigenaar van je eigen data

In de cloud blijft je data altijd van jou. Jij bepaalt waar gegevens opgeslagen worden. Dat kan dus ook nog gedeeltelijk op eigen servers zijn.

  1. Je beheert de toegang tot je gegevens

Wie wel of niet en wanneer toegang heeft tot specifieke klantgegevens kan je zelf instellen en aanpassen.

  1. Data delen, alleen als jij dat wil

Bepaalde zeer vertrouwelijke informatie zoals persoonsgegevens kan je in de cloud beschermen. Zo kan je instellen dat het niet gekopieerd of opgeslagen kan worden door onbevoegden.

  1. Wis gevoelige data van een afstand

Heeft een medewerker een smartphone met gevoelige gegevens verloren? Van een afstand wis je die data direct van het apparaat, ook als het om een privé device gaat.

  1. Professionele hulp bij beheer

Staat je data in de cloud, dan ondersteunt Microsoft 365 je in het beheren en beveiligen van je data.

  1. Experts beveiligen je gegevens continu

Niet langer hoef je zelf te zorgen dat je beveiliging up-to-date is, dat zijn de cloud producten van Microsoft namelijk altijd. Deze wordt automatisch geüpdate om beschermd te zijn tegen de nieuwste typen aanvallen. Het is het toegewijde werk van beveiligingsexperts om te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn.

Ben je overtuigd? Of heb je aanvullende vragen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en dan staan wij jou zo spoedig mogelijk te woord!

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer