ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Wat de vraag ook is, Andante is het antwoord
Wat de vraag ook is, Andante is het antwoord

Wat de vraag ook is, Andante is het antwoord

Benut jij ècht alle kansen die onze software je biedt?

Natuurlijk ken je Andante al jaren als de organisatie die ongestoord goede service biedt op het gebied van je IT-infrastructuur, en alle kennis in huis heeft voor het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware. Maar weet je zeker dat je volledig profiteert van al onze softwarepakketten?

Wij weten als geen ander dat elk bedrijf uniek is. Dankzij de praktijkervaring van onze consultants, gecombineerd met de knowhow op het gebied van de mogelijkheden – en onmogelijkheden – die IT-software biedt, zijn wij de juiste gesprekspartner voor elke klant. Wij denken graag met je mee, van de eerste stap in het proces tot een volledig uitgewerkte strategie.

Een overzicht van ons software-aanbod:

  • Exact Globe: Onmisbaar bij het vastleggen en integreren van alle financiële, logistieke en productie-activiteiten. Exact staat al jarenlang bekend om haar inventieve software voor het midden- en kleinbedrijf.
  • Exact Synergy: Naast Globe heeft Exact met Synergy ook de oplossing in huis voor het optimaal beheren van HRM, CRM, projecten en documentatie. Maakt gegevens over klanten en personeel overzichtelijk op dezelfde locatie.
  • Sumatra: Realtime rapportages binnen één muisklik. Geen ongrijpbare Excelbestanden meer die uren kosten om te maken (en evenzoveel tijd om toe te lichten), maar snelle rapporten die gegarandeerd up-to-date zijn. Door rapportages centraal te organiseren, werkt iedereen altijd met precies dezelfde gegevens. Zo verklein je de foutkans binnen je onderneming.
  • Power BI: Net als Sumatra is Power BI een oplossing voor het maken van rapportages. Het mooie van Power BI? De uitgebreide mogelijkheden tot interactiviteit en de gelikte uitstraling van de rapporten. De tool bij uitstek om te voorzien in externe rapportagebehoeften.
  • Orbis Taskcentre: Koppel al je bestaande én toekomstige applicaties eenvoudig aan elkaar met Orbis. Van het combineren van je webshop met je magazijn tot het optimaliseren van de productiviteit door je inkoopprocessen te linken – Orbis maakt het werk makkelijker en overzichtelijker.
  • Elvy: Factuurstromen en declaraties worden zonder handmatige tussenkomst efficiënt gedigitaliseerd en verwerkt in je financiële administratie.
  • Scan Sys: Stapelgek van alle inkomende facturen? Scan Sys leest ze automatisch in en koppelt ze aan de juiste crediteur, met een breed palet aan opties om het proces naar eigen wens in te richten.

En het mooiste van dit alles: al deze producten en diensten zijn ook onderling eenvoudig aan elkaar te koppelen. Zo verlies je in een zee van data nooit de horizon uit het oog. Of je nou behoefte hebt aan een helikopterperspectief of juist wil inzoomen op de kleinste details – wij hebben het juiste pakket voor je in huis. Ontdekken wat bij jouw onderneming past? Neem contact met ons op via 0594 55 85 60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en één van onze consultants neemt je mee in een uitgebreide uitleg over de kansen die Andante je biedt.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer