ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Video: TEAM Communicatie - stoere campagnes, grote bestanden
Video: TEAM Communicatie - stoere campagnes, grote bestanden

Video: TEAM Communicatie - stoere campagnes, grote bestanden

Onder de rook van het Abe Lenstra-stadion in Heerenveen vind je TEAM Communicatie, hét creatieve communicatiebureau voor al je stoere marketingplannen en brutale campagne-ideetjes. Dat betekent dagelijks werken met een buslading aan loodzware video-, foto- en Photoshop-bestanden en creatieve software die op ieder moment beschikbaar moet zijn. Juist daarom kies je voor Andante, legt directeur-eigenaar Martin van der Meulen uit. #ongestoordgoed #liveyourbrand

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer