ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Video: Jos van PT Medical over de no-nonsense samenwerking met Andante
Video: Jos van PT Medical over de no-nonsense samenwerking met Andante

Video: Jos van PT Medical over de no-nonsense samenwerking met Andante

Andante ontzorgt ons al 15 jaar volledig op IT-gebied. Down to earth, no-nonsense, geen flauwekul." Aldus Jos Plenter, directeur van PT Medical. Als je met cruciale medische apparatuur werkt, kan je nou eenmaal geen storingen gebruiken. Op naar de volgende 15 jaar, Jos!

Leave a comment

You are commenting as guest.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer