ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Video: De buren van BOIKON zijn net zo gek op techniek als wij
Video: De buren van BOIKON zijn net zo gek op techniek als wij

Video: De buren van BOIKON zijn net zo gek op techniek als wij

Ooit waren BOIKON en Andante buren. Inmiddels zijn ze beiden een maatje groter gaan wonen, maar uit het oog betekent niet uit het hart! Jan Groothedde en Jurgen Grave leggen je uit hoe ze nog altijd samen met Andante de grenzen verleggen op het gebied van technologische innovatie.

Leave a comment

You are commenting as guest.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer