ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Video - De bloeiende samenwerking tussen Andante en Landschap Overijssel
Video - De bloeiende samenwerking tussen Andante en Landschap Overijssel

Video - De bloeiende samenwerking tussen Andante en Landschap Overijssel

"Zelfs mij als ICT-leek weten ze het altijd in duidelijke taal uit te leggen". Hellen Jalink heeft als financiële medewerkster bij Landschap Overijssel wellicht het mooiste kantoor van heel Nederland - maar zo'n uitzicht is weinig waard als je administratiesoftware het laat afweten. Gelukkig zijn ze bij Andante geen groentjes als het om ICT-ondersteuning gaat. #klantenvanandante #landschapoverijssel #bloeiendesamenwerking #ongestoordgoed

Ook toe aan een ervaren partner die je van je ICT-zorgen afhelpt? Van administratiesoftware tot cloudbackups tot databeveiliging, Andante zorgt ervoor dat je ongestoord kunt doorwerken. www.andante.nl

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer