ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Video: Aan de tap bij Albertus Magnus
Video: Aan de tap bij Albertus Magnus

Video: Aan de tap bij Albertus Magnus

Bier, het levensbloed van de student. Bij de Groningse vereniging Albertus Magnus gaan er iedere week aardig wat liters doorheen, en dankzij de handige persoonlijke drankpas is het afrekenen een fluitje van een cent. Andante verzorgt onder meer de koppeling via Creo tussen de pas en de financiële administratie.

Fiscus secundus Wouter Kuerble legt uit waarom de studenten van Albertus en de techneuten van Andante zo'n goede match zijn. 🍻

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer