ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra
Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra

Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra

Wie aan ‘inzicht in bedrijfsprocessen’ denkt, komt vaak op de proppen met zaken als periodieke rapportages of managementdashboards. Nuttige informatie voor de bedrijfsleiding, maar vaak wordt vergeten dat de behoefte aan inzicht eigenlijk veel groter – en breder - is. Op iedere afdeling lopen mensen rond die de hele dag door met vragen zitten, zoals...

  • Heb ik nog voldoende budget voor deze aankoop?
  • Kan ik deze order uitleveren?
  • Is er nog voldoende voorraad als deze drie grote offertes worden getekend?
  • Welk alternatief artikel kan ik mijn klant adviseren?
  • Komt mijn productieplanning in gevaar als leverancier X een dag later levert?

Operational Intelligence

Of je nu werkt in een groothandel, een productiebedrijf of een projectorganisatie, accurate operationele inzichten zijn van essentieel belang. Zeker in deze tijden van onzekere omzetten en flinterdunne marges wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom vertrouwen we bij Andante op Sumatra Software. Dit Nootdorpse bedrijf is al 24 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van Operational Intelligence voor organisaties die werken met Exact Globe of Exact Synergy. De software geeft een compleet en actueel beeld van de dagelijkse processen in alle lagen van de organisatie, op hoofd- en detailniveau. Daadkrachtiger, besluitvaardiger en ongecompliceerder werken, daar gaat het om.

 

Wees de concurrentie voor

In tijden van crisis is het een al te bekende ondernemersreflex om investeringen vooruit te schuiven. Maar is dat eigenlijk wel verstandig? Wanneer de economie weer uit het diepe coronadal weet te kruipen en de raderen overal weer op volle toeren draaien, zullen ook in jouw sector alle concurrenten tegelijkertijd een beroep willen doen op softwareleveranciers en implementatiepartners. Het resultaat: bomvolle agenda’s, onmogelijke deadlines en urgente projecten die noodgedwongen op de lange baan worden geschoven.

Wil je de concurrentie voorblijven en je voorsprong verstevigen, dan is het zaak om juist nu de benodigde stappen te zetten. Bedenk waar de operationele informatievoorziening kan worden verbeterd. Werp een kritische blik op de vorm en functie van huidige rapportages. Grote kans dat je binnen de kortste keren meerdere punten ontdekt waar met nét die ene slimmigheid enorm veel winst te behalen valt – en een nog grotere kans dat Sumatra die slimmigheid in huis heeft.

Wanneer spreken we af?

Waar je bedrijf ook aan toe is, Andante ondersteunt je graag bij procesoptimalisatie en informatievoorziening, en heeft alle expertise in huis om je verder te brengen. Toe aan een demo? Een vrijblijvende afspraak is zo geregeld, waar dan ook (zolang er maar koffie is). Liever een gesprek op afstand? Ook geen punt.

Alvast benieuwd naar de ins en outs van Sumatra Operational Intelligence? Deze video vertelt je er meer over.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer