ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
Video: P&P Projects realiseert creatieve en duurzame relatiegeschenken zonder zorgen over achterliggende ICT-systemen

Video: P&P Projects realiseert creatieve en duurzame relatiegeschenken zonder zorgen over achterliggende ICT-systemen

Als dynamische organisatie waar verschillende afdelingen met elkaar communiceren, wil je altijd op de hoogte kunnen zijn van wat er op een verdieping verderop gebeurt. Bij P&P Projects namen we de ICT-zorgen uit handen en realiseerden we een slimme maatwerkoplossing die naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen. Meer weten? Djimmer vertelt je er alles over in deze nieuwe video.

Neem direct contact op om erachter te komen hoe we jouw bedrijfsprocessen optimaliseren!

Systemen koppelen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Systemen koppelen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Hoeveel systemen worden er wel niet gebruikt binnen je organisatie? En hoe goed communiceren ze met elkaar? Moet je je data nog steeds uit vijf verschillende systemen punniken, of leun je nog op andermans maatwerk? Vergeet dubbele invoer, handmatige controles of afhankelijkheid van derde partijen: RPA Platform biedt de oplossing!

Onschatbare tips voor eenvoudige kostenbeheersing

Herken jij deze 5 situaties bij jou op de werkvloer?

  • Een factuur komt binnen zonder naam en het is onduidelijk wie de bestelling heeft gedaan
  • Er is geen inkoopafdeling betrokken geweest bij de aanschaf, en dus is er geen voorkeursleverancier met vastgestelde tarieven gebruikt
  • Er is geen inzicht in doorlopende contracten of periodieke verplichtingen
  • Creditcardbetalingen worden handmatig verwerkt
  • Werknemers klagen over tijdrovende, frustrerende en fraudegevoelige declaratieformulieren
Hoeveel bonnetjes heb jij nog in je broekzak?

Hoeveel bonnetjes heb jij nog in je broekzak?

Worden bonnetjes, creditcardbetalingen en kilometervergoedingen binnen jouw organisatie nog steeds handmatig afgehandeld? Met de app Elvy is dat arbeidsintensieve proces voorgoed verleden tijd. Deze slimme app neemt op intuïtieve wijze veel werk uit handen. Of je nou declareert of juist verantwoordelijk bent voor de administratie, Elvy geeft je meer grip op het proces.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer