ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
Video: Paula denkt met je mee

Video: Paula denkt met je mee

Van Andanteklant naar werken aan de Andantekant - het kan verkeren! Onze IT-consultant Paula weet als ervaringsexpert precies hoe ze jou net die slimme tool of ondersteuning kan bieden. Mag ze ook met jou meedenken?

Een stap verder met Elvy

Een stap verder met Elvy

Dé oplossing voor het efficiënt verwerken van al uw factuurstromen

Andante is meer dan IT-diensten alleen. Ook waar het draait om de inrichting van je eigen bedrijfssoftware, staan wij dag en nacht klaar om deze processen te ondersteunen, te onderhouden – en waar mogelijk te optimaliseren. Dankzij ons uitbreidingsaanbod weten we je altijd nét dat extra duwtje in de rug te geven die het verschil maakt voor je administratie. Het paradepaardje van deze uitbreidingen heet Elvy: dé oplossing om al je factuurstromen te digitaliseren en efficiënt te verwerken.

Video: We zijn verhuisd!

Video: We zijn verhuisd!

Het hele bedrijf in één dag verhuizen? Doen we even. Scheelt toch als we maar 150 meter verderop zitten. En of je nou je koffiezetapparaat of je data wilt migreren, wij staan elke dag voor je klaar. Welkom bij Andante - nieuw pand, zelfde expertise!

Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra

Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra

Wie aan ‘inzicht in bedrijfsprocessen’ denkt, komt vaak op de proppen met zaken als periodieke rapportages of managementdashboards. Nuttige informatie voor de bedrijfsleiding, maar vaak wordt vergeten dat de behoefte aan inzicht eigenlijk veel groter – en breder - is. Op iedere afdeling lopen mensen rond die de hele dag door met vragen zitten, zoals...

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer