ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
Video: P&P Projects realiseert creatieve en duurzame relatiegeschenken zonder zorgen over achterliggende ICT-systemen

Video: P&P Projects realiseert creatieve en duurzame relatiegeschenken zonder zorgen over achterliggende ICT-systemen

Als dynamische organisatie waar verschillende afdelingen met elkaar communiceren, wil je altijd op de hoogte kunnen zijn van wat er op een verdieping verderop gebeurt. Bij P&P Projects namen we de ICT-zorgen uit handen en realiseerden we een slimme maatwerkoplossing die naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen. Meer weten? Djimmer vertelt je er alles over in deze nieuwe video.

Neem direct contact op om erachter te komen hoe we jouw bedrijfsprocessen optimaliseren!

Systemen koppelen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Systemen koppelen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Hoeveel systemen worden er wel niet gebruikt binnen je organisatie? En hoe goed communiceren ze met elkaar? Moet je je data nog steeds uit vijf verschillende systemen punniken, of leun je nog op andermans maatwerk? Vergeet dubbele invoer, handmatige controles of afhankelijkheid van derde partijen: RPA Platform biedt de oplossing!

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer