ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
6 manieren hoe jij je bedrijf tegen hackers en cyberaanvallen beschermt

6 manieren hoe jij je bedrijf tegen hackers en cyberaanvallen beschermt

Want was als MKB’ers wisten hoe aantrekkelijk ze zijn voor hackers..?

Dan zou niet 42% van de cyberaanvallen op MKB’ers gericht zijn en zou niet 71% van de ondernemers zich onveilig voelen online. Gelukkig is het niet moeilijk om je bedrijf en data goed te beveiligen.

Lees meer

Outlook helpt je aan een ordelijke mailbox.

Hoe een ordelijke mailbox jouw organisatie helpt!

Je herkent het misschien wel, zo’n volle niet gestructureerde mailbox. Je wil snel wat terugvinden of gewoonweg beter overzicht houden. Met deze 5 tips ben jij weer de baas over je mailbox.

Lees meer

Ontdek de 5 best bewaarde geheimen van Outlook

Ontdek de 5 best bewaarde geheimen van Outlook

Of je medewerkers nu elke tien minuten hun mail checken of drie keer per dag, vaak kan het nog een stuk efficiënter. Zeker als je weet wat het programma je te bieden heeft.

Lees meer

Vijf tips voor een veilige werkplek in een digitale wereld

Werken kan inmiddels overal. Vanaf Bali, de bank of het bureau van een klant. Maar hoe zorg je dat medewerkers vanaf al die plekken even veilig werken? Is dat net zo verantwoord als op kantoor? Met deze vijf tips werken je medewerkers overal veilig.

Lees meer

Nooit meer op zoek naar klantgegevens

Nooit meer op zoek naar klantgegevens

‘Één momentje, ik zoek uw gegevens er even bij.’ Het is een veelgehoorde zin als je belt met een bedrijf waar je een bestelling hebt gedaan. Best gek als je bedenkt dat terwijl je bijna altijd en overal je gegevens in drievoud online moet invullen, dus ook je telefoonnummer.

Lees meer

Zes redenen waarom je klantgegevens veilig zijn in the cloud

Zes redenen waarom je klantgegevens veilig zijn in the cloud

De basis van een goede onderneming is het vertrouwen van je klanten. Over hun gegevens die in jouw handen zijn, hoeven ze geen nacht slaap te missen. Zeker niet als je voor de cloud kiest. Zes redenen waarom de cloud de veiligste opslagplaats is.

Lees meer

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer