ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
Video: We zijn verhuisd!

Video: We zijn verhuisd!

Het hele bedrijf in één dag verhuizen? Doen we even. Scheelt toch als we maar 150 meter verderop zitten. En of je nou je koffiezetapparaat of je data wilt migreren, wij staan elke dag voor je klaar. Welkom bij Andante - nieuw pand, zelfde expertise!

Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra

Van een vraag naar een weet met Operational Intelligence van Sumatra

Wie aan ‘inzicht in bedrijfsprocessen’ denkt, komt vaak op de proppen met zaken als periodieke rapportages of managementdashboards. Nuttige informatie voor de bedrijfsleiding, maar vaak wordt vergeten dat de behoefte aan inzicht eigenlijk veel groter – en breder - is. Op iedere afdeling lopen mensen rond die de hele dag door met vragen zitten, zoals...

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer