ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Onschatbare tips voor eenvoudige kostenbeheersing

Onschatbare tips voor eenvoudige kostenbeheersing

Herken jij deze 5 situaties bij jou op de werkvloer?

  • Een factuur komt binnen zonder naam en het is onduidelijk wie de bestelling heeft gedaan
  • Er is geen inkoopafdeling betrokken geweest bij de aanschaf, en dus is er geen voorkeursleverancier met vastgestelde tarieven gebruikt
  • Er is geen inzicht in doorlopende contracten of periodieke verplichtingen
  • Creditcardbetalingen worden handmatig verwerkt
  • Werknemers klagen over tijdrovende, frustrerende en fraudegevoelige declaratieformulieren

Wanneer je als bedrijf een snelle groei doormaakt, is dat natuurlijk fantastisch. Minder fantastisch wordt het als dit gepaard gaat met plotselinge verborgen kosten, onduidelijke facturen en andere zaken die je het gevoel geven dat je de grip op je uitgaven kwijtraakt. Daarnaast kost het verwerken van declaraties enorm veel tijd, en heb je niet altijd in de gaten hoe het zit met dat doorlopende contract van die ene leverancier. Kortom, kostenbeheersing wordt zonder de juiste systemen al snel een frustrerend proces. En dat terwijl het zo veel eenvoudiger kan. Twee voorbeelden.

Exact Purchase to Pay

Met Exact Purchase to Pay krijg je controle over het gehele procurementproces binnen je organisatie, van inkoop tot factuur en van one-time-buy tot contractmanagement. De dashboards en automatische rapportages geven je op ieder moment een helder kosteninzicht – en daarmee precies de gegevens die je nodig hebt om je spend te verbeteren. Beheers de uitgaven via een proactief goedkeuringsproces, verbeter compliance met complete registraties en voorgeschreven bestelroutes, en verhoog je marges doordat je de cijfers tot achter de komma nauwkeurig kent.

Exact Expense Management

Spend management draait niet alleen om het beheersen van een uitgebreid procurementproces op macroniveau. Juist met het niet correct registreren van de kleinere uitgaven gaat enorm veel tijd en geld verloren, zeker als dit allemaal handmatig moet worden bijgehouden. Met Exact Expense Management bespaar je tot wel 75% op de verwerkingstijd van declaratie, en wordt het werk voor de declarant aanzienlijk makkelijker. Vlekkeloze integratie met je administratie, een mobiele app, een flexibel goedkeuringsproces – het kan allemaal, en dient allemaal hetzelfde doel: sneller declaraties afhandelen. Zo houd je tenminste tijd over voor de zaken die geld opleveren in plaats van geld kosten.

Ook geld besparen binnen jouw organisatie? Laten we verder praten! Maak een afspraak.

Leave a comment

You are commenting as guest.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer