ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Hulp bij jouw perfecte workflow!
Hulp bij jouw perfecte workflow!

Hulp bij jouw perfecte workflow!

We hebben dagelijks terugkerende taken die veel tijd kosten, zowel op smartphone als op de computer. Alle applicaties kosten ongelooflijk veel tijd. Wat nou als je een groot deel van de acties die je onderneemt op een app kunt automatiseren? Microsoft Flow biedt deze mogelijkheid!

Microsoft Flow is een applicatie die standaard in je Microsoft 365 pakket zit. Met deze online tool kun je bepaalde acties op apps automatiseren. Zo heb jij er geen omkijken naar en kun je in die tijd andere dingen doen. Hieronder een tweetal voorbeelden:

  • Tweet

Een van de applicaties waarmee je Microsoft Flow kunt synchroniseren is Twitter. Stel: iemand stuurt jouw bedrijf een tweet. Jij kan ervoor zorgen dat er een automatische, vriendelijke reply naar deze persoon gaat, dat de gegevens worden opgeslagen in een Excel-sheet en vervolgens geïmporteerd worden naar Salesforce en er een nieuw contact wordt aangemaakt.

  • E-mail

Hoeveel tijd ben jij kwijt met het checken van je mail? Wat nou als wij zeggen dat dat verleden tijd is. Met Microsoft Flow kun je ervoor zorgen dat je een notificatie op je telefoon krijgt als een belangrijk persoon je e-mailt. Wie dan die belangrijke personen zijn, kun je natuurlijk zelf invullen. Bovendien kun je ervoor kiezen dat bijlages van e-mails automatisch worden opgeslagen. Scheelt weer een handeling.

Templates

Bovenstaande zijn natuurlijk slechts voorbeelden. Er zijn ongelooflijk veel apps waarvoor je Flow kunt gebruiken. Benieuwd welke populaire webdiensten nog meer door Flow uitgevoerd kunnen worden? Bekijk dan de website.

Ben je benieuwd of Flow iets voor jouw bedrijf is of dat jouw favoriete apps ook ondersteund worden door deze applicatie? We praten je graag bij! Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en dan staan wij jou zo spoedig mogelijk te woord!

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer