ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Hoeveel bonnetjes heb jij nog in je broekzak?
Hoeveel bonnetjes heb jij nog in je broekzak?

Hoeveel bonnetjes heb jij nog in je broekzak?

Worden bonnetjes, creditcardbetalingen en kilometervergoedingen binnen jouw organisatie nog steeds handmatig afgehandeld? Met de app Elvy is dat arbeidsintensieve proces voorgoed verleden tijd. Deze slimme app neemt op intuïtieve wijze veel werk uit handen. Of je nou declareert of juist verantwoordelijk bent voor de administratie, Elvy geeft je meer grip op het proces.

Efficiënt en transparant

Van het fotograferen van een declaratie tot het terugvinden van dat ene bonnetje van dat restaurant waar je afgelopen zomer hebt gegeten, alles kan bij Elvy in één en dezelfde omgeving. De app is daarnaast moeiteloos aan te leren en bij te houden, en eenvoudig uit te lezen zonder dat er dubbel werk aan te pas komt. De voortgang van het fiatteringsproces is bovendien voor alle betrokkenen met een blik in de app te volgen. Zo houden we het verloop voor iedereen transparant.

Met de Elvy App of via Elvy Web kan een medewerker gemaakte kosten direct doorgeven, vaak door eenvoudigweg een foto te maken van het bonnetje en aan te geven in welke categorie deze thuishoort. Halfuurtje in de parkeergarage gestaan? Met één druk op de knop wordt het ingeboekt op de grootboekrekening voor parkeerkosten. Zijn er meer gegevens nodig, zoals project of kostenplaats? Dan valt dat zonder problemen aan de achterkant in te programmeren.

Fiatteren wordt kinderspel

Of je nou aan het eind van elke maand een dagje inplant of 24 uur per dag met je neus in het grootboek zit, Elvy helpt je sneller uit de financiële rompslomp. Een declaratie kan direct worden ingediend ter fiattering, of voor een gespecificeerde periode of specifiek project worden vastgehouden. Zo past de app zich in een handomdraai aan jouw workflow aan. Daarnaast kan per type declaratie, project of kostenplaats de juiste fiatteur worden ingesteld.

Het uitbetalen vindt volledig plaats op basis van de standaardfunctionaliteit van Exact Globe. De declaratie en de daaraan gekoppelde documenten worden daarentegen gewoon in Elvy gearchiveerd, zodat er geen toegang tot Exact Globe nodig is om deze te raadplegen. De archivering voldoet aan de door de Belastingdienst vastgestelde digitale bewijslast, en is dus volledig conform alle wettelijke eisen.

Kortom, Elvy maakt van een frustrerend en stroperig proces een fluitje van een cent. Nog niet overtuigd? Maak nu een afspraak of vraag een demo aan.

 

Maak een afspraak!

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer