ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Geef jouw boekhouding een boost met Sumatra
Geef jouw boekhouding een boost met Sumatra

Geef jouw boekhouding een boost met Sumatra

Je zult ons geen kwaad woord horen spreken over de software van Exact: allesomvattend, gebruiksvriendelijk, up to date, efficiënt…en eigenlijk simpelweg de norm in de boekhoudkundige wereld. Maar juist omdat er zoveel mee kan, zie je soms wellicht door alle data het bos niet meer. Dan biedt een rapportageprogramma als Sumatra uitkomst.

Sumatra zit al een kwart eeuw in de wereld van digitale dashboards en kant-en-klare rapportages. Niets geen Excellijstjes meer waarbij je maar moet scrollen naar de juiste informatie, maar een overzichtelijk scherm waarop je in één oogopslag ziet waar jouw aandacht naar uit dient te gaan. Wil je in de details duiken? Je klikt zo door naar een uitgebreidere duiding van je data.

Dankzij de Sumatra-server pluk je rapporten in real time uit de SQL-database van jouw Exactsoftware, zonder dat je daarbij een datawarehouse nodig hebt. Of je nou met Globe+, Financials of Synergy werkt, Sumatra weet alle informatie boven tafel te krijgen – óók voor diegenen binnen jouw onderneming die geen toegang hebben tot Exact, maar wel graag op de hoogte willen blijven van de belangrijkste KPI’s zonder dat ze moeten wachten op wekelijkse of maandelijkse periode-overzichten.

Dus, in het kort: waarom zou je Sumatra toevoegen aan je software-arsenaal?

  • Actueel inzicht in budgetten, kosten, marges en opbrengsten, maar ook in dreigende tekorten, voorraadmutaties, orders en offertes
  • Collega’s toegang geven tot alle voor hen relevante informatie
  • Inzicht in alle relevante documenten, zoals facturen en urenstaten
  • Overal en altijd digitaal toegang tot alle belangrijke cijfers
  • Realtime informatie die leidt tot betere besluitvorming

En het mooie is: de implementatie is dankzij de experts van Andante zo rond, met minimale downtime. Klaar om, net als duizenden anderen in Nederland, te genieten van de vele voordelen van Sumatra binnen jouw Exact-omgeving? Neem contact op met je Andante-contactpersoon, en laat ons je ongestoord verder helpen.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer