ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Effectiever en productiever

Effectiever en productiever

De nr.1 software voor zakelijke dienstverleners

Met de software voor urenregistratie & facturatie en projectmanagement van Exact heb je 1 oplossing ter ondersteuning van al je projecten en boekhouding. Je administratie is minimaal terwijl je maximaal inzicht en grip hebt op je projecten. Dat is de basis voor optimale marges. Exact is niet voor niets de meestgebruikte software in de zakelijke dienstverlening.

MobileMet de software voor urenregistratie & facturatie en projectmanagement van Exact heb je 1 oplossing ter ondersteuning van al je projecten en boekhouding. Je administratie is minimaal terwijl je maximaal inzicht en grip hebt op je projecten. Dat is de basis voor optimale marges. Exact is niet voor niets de meestgebruikte software in de zakelijke dienstverlening.

5,6 miljard euro is de jaarlijkse schade door niet-facturabele uren. Oorzaak is een gebrekkige projectadministratie en urenregistratie. Gelukkig voorkom je dit eenvoudig als je 1 oplossing gebruikt voor de facturatie, urenregistratie, projectadministratie en boekhouding. Je merkt dat je veel efficiënter en productiever bent.

 

Binnen tijd en budget blijven?Meeting

Projecten binnen tijd en budget opleveren. Dat realiseer je het snelst als je 1 oplossing gebruikt voor boekhouding en facturatie, projectmanagement en urenregistratie. 34% van de dienstverleners gebruikt al een dergelijke tool en ervaart inzicht en grip met een minimum aan administratie. Zij verdwalen niet meer in spreadsheets en zijn blij dat ze geen onnodige fouten maken. Dat wil jij toch ook?Verder praten over geld besparen?

Andante staat klaar om jouw vragen te beantwoorden!

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer