ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Een stap verder met Elvy
Een stap verder met Elvy

Een stap verder met Elvy

Dé oplossing voor het efficiënt verwerken van al uw factuurstromen

Andante is meer dan IT-diensten alleen. Ook waar het draait om de inrichting van je eigen bedrijfssoftware, staan wij dag en nacht klaar om deze processen te ondersteunen, te onderhouden – en waar mogelijk te optimaliseren. Dankzij ons uitbreidingsaanbod weten we je altijd nét dat extra duwtje in de rug te geven die het verschil maakt voor je administratie. Het paradepaardje van deze uitbreidingen heet Elvy: dé oplossing om al je factuurstromen te digitaliseren en efficiënt te verwerken.

Als partner van Elvy kennen wij als geen ander het belang van het beheersbaar houden van de financiële documentenstroom binnen je onderneming. Waar de standaard bedrijfssoftware vaak beperkt blijft tot documenten opslaan en centraal beheren, gaat Elvy een stap verder. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Factuurverwerking

Binnenkomende facturen automatisch importeren in de juiste administratie

 

Automatische gegevensherkenning van facturen en koppeling aan juiste crediteur

 

Facturen automatisch naar de juiste fiatteur(s)

 

Elvy app voor goedkeuren van facturen op elke locatie

 

Koppeling met bijna alle financiële en ERP software pakketten

 

 

Declaratieverwerking

Zoeken naar dat ene bonnetje voor het invullen van een declaratie

 

Uren per maand verloren aan het invullen van declaraties en scannen van bonnetjes

 

Onderweg indienen van declaraties dankzij de Elvy App

 

Volledig archief van declaraties en bonnetjes

 

Koppeling met bijna alle financiële en ERP-softwarepakketten

 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom de factuur- en declaratieverwerking van Elvy een uitstekende aanvulling op je bestaande software kan zijn, die bovendien moeiteloos aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Zo worden facturen vanuit Elvy tegelijkertijd gearchiveerd in je eigen administratie. Volledige digitalisering ligt dichter binnen handbereik dan ooit, en het bewaren van papieren facturen is voorgoed verleden tijd. Inscannen, goedkeuren, archiveren – Elvy kan het allemaal.

Ook voor werknemers biedt het systeem zo zijn voordelen. Bonnetjes kunnen middels een simpele foto worden toegevoegd aan een declaratie, en met een druk op de knop worden ingediend. Kies de juiste categorie erbij, en de declaratie wordt ook direct gekoppeld aan de juiste grootboekrekening. Daarnaast kunnen zowel declaraties als facturen op basis van aanpasbare criteria automatisch naar de juiste fiatteurs binnen je onderneming worden gestuurd.

Kortom, werken met Elvy betekent foutloos, efficiënt en overzichtelijk werken, met real-time inzicht in je financiële administratie. Geïnteresseerd in de kansen die Elvy jouw bedrijf kan bieden? Of op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op via 0594 55 85 60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en één van onze consultants neemt je graag mee in een verdere introductie om de voordelen van Elvy nader toe te lichten.

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer