ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

 • Blog
 • Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)
Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)

Een extra medewerker in huis (die zich bovendien nooit ziek meldt)

Met Elvy wordt de full-time invoerder een part-time controleur

Als het gaat om je financiële administratie, kan elk klein foutje kostbaar uitpakken. Dus wil je automatiseringssoftware die met je meedenkt, problemen signaleert en direct oplost, en de boel zo eenvoudig mogelijk maakt. Je wilt een programma dat facturen en andere documenten herkent, verwerkt en archiveert. Je wilt je bedrijfsprocessen versnellen. Kortom: je wilt Elvy.

Met de slimme en betaalbare pakketten van Elvy haal je in feite een extra medewerker in huis, die altijd aanwezig is en er gegarandeerd voor zorgt dat jouw financieel-administratieve processen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht.

De oplossingen van Elvy

 • Elvy Factuurverwerking
 • Elvy Declaratieverwerking
 • Elvy Inkoopmanagement
 • Elvy Contractregistratie
 • Elvy Documentarchivering

Elvy is eenvoudig te installeren op ieder denkbaar apparaat. Bovendien is ze in een handomdraai te koppelen aan financiële softwarepakketten als Exact, Exact Online, Exact Energy, AccountView, AFAS, SAP, Multivers, SnelStart, King, Accept, Plan-de-CAMpagne en Muis Software.

 

De voordelen van Elvy

 • Nauwkeurig! Met de volledige integratie en automatische verwerking van gegevens maak je de kans op een foutje, hoe onschuldig ook, een stuk kleiner. Dankzij de 3-way-matchingprocedure zorg je ervoor dat jouw goederenfacturen afgestemd zijn op bestelling of ontvangst.
 • Overzichtelijk! Real-time integratie betekent dat facturen direct worden geboekt én gearchiveerd. Je hebt jouw kosten dus direct inzichtelijk.
 • Veilig! Alle facturen worden opgeslagen binnen Elvy en bij de boeking in jouw financiële pakket als PDF gearchiveerd.
 • Sneller! Door het geautomatiseerde proces wordt een full-time invoerder een part-time controleur. Zo houd je ook tijd over voor andere zaken.
 • Papierloos! Geen overvolle ordners of uitpuilende archiefkasten meer die eerder een brandgevaar vormen dan een oplossing, en waarbij het vaak zoeken is naar een speld in een hooiberg. En je draagt ook nog eens een steentje bij aan de duurzaamheid van je organisatie. Mooi meegenomen, toch?

 

Toe aan Elvy? Neem contact met ons op

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer