ANDANTE | Ongestoord goed

Blog

  • Blog
  • Dat is pas meters maken!
Dat is pas meters maken!

Dat is pas meters maken!

Ontdek de voordelen van Elvy Declaratieverwerking tijdens de webinar op 22 november!

Kilometervergoedingen en andere onkosten verwerken binnen je organisatie. Niemand heeft er ooit zin in, maar het moet toch gebeuren. Dan kan je het maar beter zo efficiënt en vlekkeloos mogelijk maken, zodat je een gebruiksvriendelijke ervaring creëert en fouten tot een minimum beperkt. Met Elvy Declaratieverwerking zet je de volgende stap in jouw declaratieproces. Tijdens de gratis webinar op 22 november krijg je er alles over te weten! Aanmelden? Klik hier!

 

Met Elvy Declaratieverwerking zijn stapels declaratieformulieren en bonnetjes geschiedenis. Dien als declarant gemakkelijk je onkosten en kilometervergoedingen in met de app. Maak een foto of voer de locaties in en verzenden maar! Daar hoef je op een later tijdstip niet meer aan te denken. Ook de fiatteur kan gemakkelijk digitaal declaraties fiatteren en eventueel voorgaande declaraties raadplegen.

Handig voor de medewerker, maar de grootste winst is er voor administratief medewerker. Declaraties overtypen is namelijk verleden tijd. Vanuit de declaratie-app van Elvy worden de declaratiegegevens in één keer overgenomen naar het financieel pakket. Efficiënter en een stuk minder foutgevoelig!

De oplossing integreren met jouw financiële software?

Elvy Declaratieverwerking kan real-time integreren met diverse financiële softwarepakketten, zoals AccountView, AFAS, eAccounting, ECI | Bemet, Exact Globe, Exact Online, KCS Wholesale, King, Multivers, SAP Business One, SnelStart en Visma.NET. Kijk voor het complete en actuele overzicht op de website van Elvy op de pagina Elvy Declaratieverwerking.

Meld je aan voor het webinar Elvy Declaratieverwerking!

Benieuwd naar de voordelen, functionaliteiten en mogelijkheden van Elvy Declaratieverwerking? Tijdens de webinar Elvy Declaratieverwerking op dinsdag 22 november, 09:30u neemt een medewerker van Elvy je mee door de software. De app wordt gedemonstreerd, diverse functionaliteiten worden toegelicht en uiteraard word je meegenomen in de voordelen van Elvy voor jouw organisatie. Het webinar is gratis te volgen en alle inschrijvingen krijgen achteraf de opname toegestuurd.

  • Wanneer: Dinsdag 22 november
  • Tijdstip: 09:30 uur
  • Gratis registeren: Klik hier

IT-Support

Plannen voor vernieuwing of optimalisatie van je IT-omgeving? Met onze allesomvattende IT-diensten helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en dat de continuïteit van je bedrijfsvoering voortdurend gewaarborgd blijft.

meer

Software

Wist je dat uitgekiende bedrijfssoftware een belangrijke factor is voor het succes van je organisatie of bedrijf? Succesvolle bedrijven danken hun positie voor een groot deel aan een doordachte IT-strategie waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd.

meer

Advies

De wereld van IT – van het slim inrichten en optimaliseren van je bedrijfssoftware,het aanleggen van een compleet nieuwe infrastructuur tot het implementeren van de meest recente anti-spamoplossing en alles daartussenin – kent voor Andante nauwelijks nog geheimen.

meer